Preview Mode Links will not work in preview mode

Blommar det? en pod om trädgård

May 31, 2022

Tony är ute på äventyr och bygger utställningsträdgård på Malmö Garden show. Men han är lite otursförföljd. Bilen pajjar, däck punkteras, blommor blommar etc... Välkomna till ett mustigt avsnitt lixsom mitt i process.

//T&P


May 30, 2022

Extraavsnitt.
Vi gjorde ett avsnitt till Radiokakan (vårt lokalradioprogram för äldre i Halmstad) och det blev väldans trädgårdigt, så vi dunkar upp det i denhär feeden också..   Lyssna om vi vill.. Maggan och Peter vandrar i sin trädgård och smider planer, pratar om hur grejer blivit och hur det skall bli....


May 24, 2022

Efter förra veckans haveri är vi nu tillbaka i sadeln (nästan) och jobbar vidare. Brist på tid fortfarande men hoppet har återvänt. Tony laddar för Malmö garden show. Uppsticklingarna har varit på besök och varit förtjusande.  Allt e kanon..   HURRA!


May 18, 2022

Nu e det mycket att stå i, podden kommer ut försent för vi har glömt bilken dag det är, men det speglar också poddens innehåll, så kanske var det av godo på något sätt..
Håll till godo kompisar

//P&T


May 10, 2022

Nu är det hääääärliga tider. Och stressade tider om vartannat. Tony har varit på mässa och byggt cattepillarväxthus och skolat om jordnötter. Peter har oväntat många sparrisplantor. På många sätt är det kanon just nu.