Preview Mode Links will not work in preview mode

Blommar det? en pod om trädgård

May 14, 2024

Snart skall vi fylla 300 avsnitt och det firar vi med lite blandade guldgäster så alla skall bli på riktigt extra gott humör. Vi gästas av Emil Elmqvist Rödmyran handelsträdgård som berättar otroliga ting kring hur det är att starta en handelsträdgård från scratch samt mycket spännande om skillnaden på...


May 7, 2024

Tony har jobbat på i trädgården och Peter har nått högre höjder. Allting är härligt med årstiden och världen exploderar. Blommar det? Jajjamen!!! Välkomna!


Apr 30, 2024

Tony har hittat tungmetaller i köpejord och Peter har fått en hiss. Stämningen är god mitt i natten och frågan om det blommar är enkel. Välkomna!


Apr 23, 2024

Det blir ett Hemma hos avsnitt. Tony J hälsar på hos Peter B. Det blir citronympning, isblockskontroll, lundundersökningar och mycket annat. Ett härligt trädgårdsvandringsavsnitt. Hurra!


Apr 16, 2024

Det våras men frost närmar sig på horisonten och vi smider olika planer för att rädda magnoliorna.. Men, kommer det att gå??  Detta och mycket annat märkligt får ni svar på i dagens Blommar det? Välkomna och håll till godo!