Preview Mode Links will not work in preview mode

Blommar det? en pod om trädgård

Jun 21, 2022

Det blommar och är härligt. Årets ljusaste dag infinner sig och vi har räknat fel hur många avsnitt vi gjort. Det blir helt enkelt ett klassiskt Blommar det avsnitt. Välkomna!!!


Jun 14, 2022

Tony hälsar på Ludvig Johansson och gör en otrolig och grundlig trädgårdsvandring på en otrolig plats. Ludvig har planterat exoter i 20 år och byggt ett eget träsk.

Häng med, det blir en otrolig växtresa!!!

Trevlig lyssning!!!

exot.se


Jun 7, 2022

Det är full fralla. Det pågår i varje hörn. Tony har gjort Malmö Gardenshow färdigt och pustar ut för första gången på länge. Peter reser cirkustält och fnattar runt i trädgården. Allt e som vanligt, på ett lite ovanligt sätt... Trevlig lyssning!!!


May 31, 2022

Tony är ute på äventyr och bygger utställningsträdgård på Malmö Garden show. Men han är lite otursförföljd. Bilen pajjar, däck punkteras, blommor blommar etc... Välkomna till ett mustigt avsnitt lixsom mitt i process.

//T&P


May 30, 2022

Extraavsnitt.
Vi gjorde ett avsnitt till Radiokakan (vårt lokalradioprogram för äldre i Halmstad) och det blev väldans trädgårdigt, så vi dunkar upp det i denhär feeden också..   Lyssna om vi vill.. Maggan och Peter vandrar i sin trädgård och smider planer, pratar om hur grejer blivit och hur det skall bli....