Preview Mode Links will not work in preview mode

Blommar det? en pod om trädgård

Jun 6, 2023

Det är underbara tider och härliga grejer. Blommar överallt och man kan knappt tro det är sant. Hos Peter fortsätter Magnoliaskrytet och Tony har en hemmasådd Tulipa Sprengeri som han bjuder på. Dessutom blir det övrigt skryt, allmäna lägesrapporter, regnbristklagan och en och...


May 30, 2023

Det är tort på sina ställen och i oroar oss lite över vatten, snack om torv och världen. Hur bör man vattna rabatten. Den typen av oro samt härligheter och glädjeämnen med traktorfräsar, automatisk solcellsbevattning och långblommande härligheter. Blommar det? - Jajjamensan!


May 23, 2023

Läskiga larver har invaderat komposten, det regnar till allas glädje och fantastiska frön har anlänt från Tyskland. Det pågår för övrigt i varje hörn och allt är nu hela tiden, vi gör vårt bästa för att hänga med. Blommar det?  Jajjamen!


May 16, 2023

Det blommar och är härligt. Vi jobbar som djur både hemma och borta och livet e på många sätt kanon. Gooooo stämning och välkomna till Blommar det?


May 9, 2023

Det är hääärliga tider, pollenchock i luften och de flesta frostnatterna bakom oss. 

Det blommar och bubblar i rabatten. Vi fördjupar oss i Paulownia (Kjejsarträdet) som sägs vara värdldens mest snabbväxande träd. 

Dessutom letar vi oss till en tycks fröfirma och ger oss i kast med Echium...