Preview Mode Links will not work in preview mode

Blommar det? en pod om trädgård

Dec 30, 2020

Tony J och Peter B OdlingsNyårsLovar varandra och er alla lite olika saker som de hoppas skall göra dem till större och bättre odlingsmänniskor. Efva Kinnerfors bjuder på en Vilken ört fråga och stämningen är god.

Trevlig lyssning!


Dec 23, 2020

Vi önskar god jul med ett riktigt fröavsnitt. Tonys alla brittiska beställningar har dykt upp och vi vandrar oss genom dessa. Håll i hattarna alla shoppohollics där ute för nu blir det glatt. Dessutom Vilken Ört signerat Efva Kinnerfors och glada julhälsningar. HURRA och ta hand om er där ute!


Dec 16, 2020

Vi gästas av den alldeles förtjusande Anette på Boäng och pratar naturligtvis odlingsåret, Potager och en blivande bok men även om Brexit och de engelska frö som verkar bli svåra/omöjliga att beställa. Efvas örter bjuder på frågesport om örter och stämningen är toppen. Trevlig lyssning!


Dec 8, 2020

Veckans avsnitt blir någon slags nulägesrapport, omvärldstankar, pedagogiskt brus samt en superhärligt "Vilken Ört" tävling signerad Efva Kinnerfors. 

Ett lite märkligt men också ganska härligt trädgårdsavsnitt helt enkelt. Trevlig lyssning och hoppas ni gillar det.  //Peter och Tony


Dec 1, 2020

Idag snackar vi om hur man kryddar julsnappsen med örter. Till vår hjälp har vi den otroliga Efva Kinnerfors som är en härlig örtkvinna med storkoll. Så håll i hatten och förbered er på att ge er in i örternas förlovade värld.

Mer om Efva bland annat på www.efvasorter.se