Preview Mode Links will not work in preview mode

Blommar det? en pod om trädgård

Sep 29, 2020

Tony J och Peter B vrider och vänder lite på begreppen kring invasiva växter. Vi kollar EUs lista kring vad som är förbjudet och försöker förstå hur det hänger ihop. Lyssna, njut och om vi har fel om grejer så rätta oss gärna. 

Allt gott!


Sep 22, 2020

Det har blivit höst i Tony J och Peter Bs liv och olika grejer skall fixas och göras som är relaterade till det. Växthusfix, pumpaputs, vitlökssätt osv. Hösten är stillsam men ändå pågående..   Det blir ett härligt avsnitt med en mycket märklig avsnittsbild och den förstår ni när ni lyssnar, så...


Sep 16, 2020

Det 103 avsnittet av Blommar det? handlar om den förtjusande Viktor Karlsson-Rutgersson och hans spännande odlingar och experiment samt Viktors funderingar och önskan om att jobba i den gröna näringen. Vi vrider och vänder gemensamt på begreppen och Tony J och Peter B gör så gott de kan i denna svåra fråga....


Sep 9, 2020

Tony J och Peter B vrider och vänder på zon och zonknäckarbegrepp. Mången tips för den som vill odla goa grejer som stammar någon annan stans ifrån, så ladda upp med dränerings-sand och känsliga träd för nu skall det knäckas zoner. 


Sep 2, 2020

Tony J och Peter B snackar om årets succéer och misslyckanden kanoner och kalkoner. Det blir helt enkelt skryt och skam om vartannat. Ett typiskt 101 avsnitt i trädgårdspoddsSvängen.

Njut av härlig lyssning!!!

Allt gott!