Preview Mode Links will not work in preview mode

Blommar det? en pod om trädgård

Aug 26, 2020

Dra på trissor. Lite trädgårdshistoria skall skrivas. Blommar det? som första trädgårdspodd över 100 avsnitt vilket ju känns mycket kul och glatt. Vi firar med att bjuda in en riktig toppenlyssnare, Sara Alpsten. Lyssna, njut och fira, nu är det kul och härligt. 

Goooo stämning!!!


Aug 19, 2020

Peter B besöker sin bror Patrik Bengtsson och hans fru Caroline Mårtensson som är i full färd med att bygga ett hus av hampakalk inuti ett stort industriväxthus. Allt sker på en gammal vacker päronodling. Håll i hatten för nu blir det naturhus-stämning. Mer info på testsitesteninge.se eller testsitesteninge...


Aug 12, 2020

Tony Johansson och Peter Bengtsson drömmer fritt. Om de inte skulle bo där de bor och ha den trädgård de har, hur skulle det då se ut?.   Ett slags avsnitt kring vad som inspirerar oss mest just nu skulle man kunna säga. Bifogar naturligtvis en lägesrapport. 

Trevlig lyssning. 


Aug 4, 2020

Tony J och Peter B talar om sina trädgårdskaos. Det växer nämligen rysligt mycket i trädgårdarna just i detta nu, man kan säga att det växer oss lite över huvudet och vi försöker bena i hur man kan ta sig an detta. Stämningen god, men lite förfärad över detta växande.   

Trevlig lyssning!!