Preview Mode Links will not work in preview mode

Blommar det? en pod om trädgård

Apr 28, 2020

Vi gästas av den dunderdynamiska Emily Bratt som berättar om sitt trädgårdsliv, sin syn på blomster-business, om sin trädgård med hus och sina otroliga sagodjur. Spänn fast er vänner och bekanta för nu kommer ett stillsamt, fartfyllt avsnitt av Blommar det?   Trevlig lyssning!!!


Apr 21, 2020

Tonys fru Jenny gästar podden och vi snackar om balans, hur det är att ha en trädgård ihop och deras gemensamma trädgårdshistoria. Hur är man lixsom två om ett trädgårdsliv. Ett livs levande exempel. Vi kommer fram till att Jenny odlat längst av oss alla och allt e glatt och gött. 

Gooo stämning helt...


Apr 17, 2020

Vi gästas av Elin Debora (trädgårdsdesigner, projektledare och utbildare) och snackar älsklingsperenner och rabatt-komposition bland annat. Stämningen är god och humöret på topp. Ett gött avsnitt helt enkelt. 


Apr 14, 2020

Våren är här. Tony har bäddfräst sin jätteodling och satt/sått otroligt mycket grönsaker. Peter skryter om ditt och datt, ja, ett helt vanligt avsnitt om hur allt står till just nu helt enkelt.

 

Trevlig lyssning!!


Apr 11, 2020

EXTRASODE;    Josefin har ett sommarhus i Ysby och kvartetten Tony, Maggan, Josefin och Peter försöker reda ut hur man skulle kunna ta sig an trädgården?.   Hur skall det bli?? Behålla eller förändra???  Äng eller klippt..   Frågorna blir många i denna extrasode.   Vi önskar Glad Påsk till er alla.....