Preview Mode Links will not work in preview mode

Blommar det? en pod om trädgård

Sep 29, 2023

Blommar dets utsända Maggan Ek och Peter B besöker Carolin Lindqvist och Mattis Lindau för att få veta allt om trädgård och snickeri, kålgård och kålmila, tomat och taktäckning mm. Det blir ett härligt hemma hos så spänn fast er för nu puttrar vi ut på landet.

Välkomna till ett gott specialavsnitt!


Sep 26, 2023

Det blir ett fullspäckat program. Vi besöker Agneta Granberg och undersöker ett nygbyggt hus på otrolig plats. Dessutom smids det planer kring Life on Mars... Vi har det kanon helt enkelt. Välkomna till Blommar det?


Sep 20, 2023

Det 263 avsnittet gästas av Linn Rosander - en mustig trädgårdsmänniska som gjort förändring i sitt yrkesliv och nu jobbar mycket och härligt med trädgård. Dt blir gooo stämning, Sillverax och en och annan husdröm. Hjärtligt välkomna till Blommar det!


Sep 12, 2023

Det blir en go Hemma Hos podd på den berömda verandan blickande ut över den Egyptiska solnedgången. Trädgårdsvandring, dammundersökning och så den eviga frågan Blommar det? - Ja, klart det gör! - Välkomna!


Sep 5, 2023

Det är höst och vi är lite lagom utmattade av blandade övriga grejer, men vi tar oss an invasiva varelser och arter i detta avsnitt med lite blandad framgång och ja, det blommar trots allt. Väkomna!