Preview Mode Links will not work in preview mode

Blommar det? en pod om trädgård

Oct 31, 2023

Det är en härlig dg, Tonys födelsedag och det firar vi genom att prata blommor, anläggning, värme och skötselplaner. HURRA!! på alla sätt och välkomna till Blommar det?


Oct 24, 2023

Vi har varit på Botaniska i Göteborg och haft PumpaShow. Tony har hållt föredrag och varit fantastisk och Peter har spelat pumpasynth och skojat. Allt har varit kanooooon.

Så nu blir det ett slags pumpaspecial. Spänn fast er och fatta anteckningsblocket för här kommer ett och annat namn man kanske vill hålla...


Oct 17, 2023

Det blommar om än sparsamt. Tony har fogat och Peter har problem med eldning och värme på olika sätt. Det snackas om salt, varma arbeten och andra arbeten. Dessutom skall det pressas vin och frosten är här. Välkomna till Blommar det?


Oct 10, 2023

Vi tuffar vidare. Det har varit frost, det har anlagts damm och skifferytor, det skördas nötter och hämtas kvitten. På många sätt är allt kanon helt enkelt.

Välkomna till Blommar det?


Oct 3, 2023

Tony har varit ute på äventyr och träffat den otrolige Jonny Andreasson på Runåbergs fröer. Det blir frösnack på längden och tvären, en njutning såklart. Välkomna till Sveriges mesta trädgårdspodd!