Preview Mode Links will not work in preview mode

Blommar det? en pod om trädgård

Sep 24, 2019

Tony Johansson och Peter Bengtsson, trädgårdssveriges Bonnie och Clyde, talar ut om årets utställningsträdgård på Bokmässan som Tony är i full färd att producera tillsammans med studiecirkelgruppen Kulturen, ett gäng härliga entusiaster som även de hörs i detta lite extra långa och goa avsnitt av Blommar...


Sep 18, 2019

Tony Johansson och Peter Bengtsson, trädgårdssveriges Mulder och Scully, gör en djupdykning i bokhyllan. Trädgårdslitteratur vi minns blir det. En nostalgitripp för oss, förhoppningsvis härligt för er kära lyssnare. Nu kastar vi loss bland trädgårdsböckerna och njuter av blommigt språk. HURRA!

 

 


Sep 10, 2019

Tony Johansson och Peter Bengtsson, trädgårdssveriges svar på Chip n Dale, snackar lökar. Vårlökar, eller alltså höstlök på det sättet att de sätts på hösten vilket är nu, eller snart men blommar på våren så då blir det ju vårlök på något sätt. Det torde vara så det ligger till. 

Trevlig...


Sep 4, 2019

Tony Johansson och Peter Bengtsson, TrädgårdsSveriges svar på Kermit and Ms. Piggy, ger sig ut på skattjakt och samlar frö. Hur gör man, är det lönt och kan man så direkt i kruka undrar vi bland annat i detta avsnitt.

Trevlig lyssning!