Preview Mode Links will not work in preview mode

Blommar det? en pod om trädgård

Jun 30, 2020

Tony J och Peter B pratar pollinatörer i sveriges mesta blompodd. Fjärilar och bin, även en rapport från Tusen trädgårdar samt allmän stämning i rabatten. 

Trevlig lyssning!


Jun 29, 2020

Josefin Johansson och Josefinito Pod gör ett tagteam med Blommar det och Peter B dvs. 12 minuter per podd i detta mycket speciella specialavsnitt. Ett poddutbyte, en stafett, ja, ni fattar, vi spelar in två poddar på samma gång och det blommar ibland helt enkelt.   Lyssna och njut av denna goa present. Allt gott ...


Jun 28, 2020

Peter besöker den härliga trädentusiasten Hans-Erik Karlsson-Jarnvall och kollar in hans arboretum samt mycket mustiga trädgård. Det blir såklart trädgård och trädsnack, Hasse driver ett cool plantera träd-projekt och växthusexstas. Grymt glatt helt enkelt. Välkomna till en gooo extrasode med...


Jun 23, 2020

Tony Johansson och Peter Bengtsson är mitt i den underbaraste av trädgårdstider. En smula utslitna men ändå glada. Pratar om horisontella och vertikala linjer i trädgården. Hoppas ni diggar!  Trevlig lyssning!

 


Jun 20, 2020

Nu blir det Dahlior. Maria Sjöstedt har jobbat på Botan i Göteborg sedan 80-talet och är deras Dahlia-export. Hon berättar här massvis med otrolig fakta om detta ljuvliga släkte som hon diggar skarpt.   Spänn fast er mina vänner för nu blir det åka av.