Preview Mode Links will not work in preview mode

Blommar det? en pod om trädgård

Feb 25, 2020

Blommar det är fortsatt på turné och den ljuvliga Hannu Sarenström berättar alla tips och trix kring lunden. Ett härligt blominferno tidigt, innan allt annat kommit igång som sedan övergår till stabil grön plantering.. Ja, lyssna och njut för nu blir det underbart med den otroliga Hannu.

Dessutom åker vi på...


Feb 18, 2020

Blommar det? beger sig till Langeland och Hannu Sarenström för att djupdyka i denne trädgårdslegendars gamla men framförallt nya härliga projekt. Varför flytta, varför Langeland, oj vilket maffigt hus och allt om att ha grönsaksland vid vägen som integrationsprojekt.  Lyssna och njut av den...


Feb 11, 2020

Tony J och Peter B, trädgårdssveriges svar på Tjorven och Farbror Melker, snackar svamp och inte vilken svamp som helst utan svamp som odlas. Skaffa mycel och bli en svampodlare du också, för det är jättekul, men börja med att lyssna in dessa goa härligheter som en startpunkt... Kul va!?

 

 


Feb 4, 2020

Tony J och Peter B, trädgårdssveriges svar på Sten och Stanley, snackar trädgård och i detta fall ympade tomater. Det blir ett härligt avsnitt med våren i sikte om än lite snö i Egypten hos mr T..  Välkomna!!